PDA

View Full Version : ‫با سلام!!!! [حل شده]

usefali
07-28-2009, 09:57 AM
سلام
تبريك مي گم بابت راه اندازي بخش فروم فارسي
بهترين برنامه پخش فايلهاي ويديويي است
بنده از اين برنامه براي پخش تلويزيون هم استفاده مي كنم كه نسبت به ديگر برنامه هاي
پخش تي وي بهتر هستش فقط چندتا امكان براي اين كار نداره
از جمله دكمه هاي ضبط و استاپ به صورت گرافيكي كه راحتر تو دسترس باشند كه وقتي
بخوايم تي وي ضبط كنيم زودتر روي اون كليك كنيم همچنين گزينه هاي كديك كه در انواع فرمتها
ضبط مي كنند نيز درست حسابي كار نمي كنند راستي وقتي روي ضبط ويدئو استارت
مي زنيم بعضي وقتا نمي تونه تي وي رو ضبط كنه و زمان روي صفر مي مونه و فيلم از دست مي ره

خلاصه بخش تنظيمات تي وي و ضبط اون رو لطفا ارتقا بديد
خيلي ممنون از بابت خوندن اين مطالب

يا علي

3dmahdi
07-28-2009, 11:00 AM
اين پوسته دکمه ضبط کردن رو داره

[Only registered and activated users can see links]

3dmahdi
07-29-2009, 01:25 AM
‫اگه از اين پوسته خوشت نمياد و ميخواي از پوسته اي که قبلا استفاده مي کردي استفاده کني.
‫پسوند اونو به zip تغيير بده بعد فالهايي رو که آپلود کردم توش کپي کن و دوباره پسوندشو به ksf تغيير بده.
‫اين دستوراتو به آخر فايلهاي skin.ini و WDMSkin.ini اضافه کردم با تغيير left و top ميتوني جاي دکمه رو تغيير بدي.

[CaptureButton2]
type=Button
parent=BottomPanel
Transparent=1
image=capture1.bmp
width=25
height=20
left=220
top=10
Command=CaptureAVIMovieCmd
hint=Video Capture
DownOffsetX=0
DownOffsetY=0
LimitParentWidth=42

‫اگه دکمه ديگه اي رو ميخواي اضافه کني ميتوني دستوراتشو تو پوسته MissIndia پيدا کني و تو مال خودت کپي کني ولي يادت نره که فايل عکسشم کپي کني. اگه مشکلي داشتي بگو.

usefali
07-29-2009, 08:50 AM
سلام
منظور من از دادن اين پست اين نبود كه پوسته اي چيزي را معرفي كنيد بلكه مي خواستم
كه به بچه هاي دست بالا سازنده هاي اين پلير بگيد كه انشا الله در نسخه بعدي بتونند اين امكانات رو
توي برنامه قرار بدهند اين پلير حتي از پلير وي ال سي هم سرتر و بهتر و قويتر چه توي گرافيك و ظاهر چه توي پخش فايلها و تي وي هستش.

خيلي ممنون
يا علي

3dmahdi
07-30-2009, 10:21 AM
ميخواستم بگم که بعضي از اين کارا رو خودتونم ميتونيد انجام بدين اما چشم حتما به سازنده ها اطلاع ميدم.