PDA

View Full Version : مشکل هنگ کردن

aria99
08-02-2009, 04:03 AM
سلام
هر چند وقت یکبار
kmplayer
من هنگام پخش فیلم هنگ میکنه
کامپیوترم هم قفل میشه
فقط هم باید ریست کرد
یکی از دوستان میگفت شاید مشکل از تداخل کدک ها باشه واسه همین من همه نرم افزارامو پاک کردم فقط همین یکی و دارم
ولی بازم بعضی وقتها هنگ میکنه
نمیدونم مشکل از کجاست
چند تا از دوستای دیگم هم همین مشکل و با این نرم افزار دارن
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی بکنه

3dmahdi
08-03-2009, 03:46 AM
موقع پخش چه فرمتي هنگ ميكنه؟ لطفا اطلاعات
Ctrl+Tab
رو بده

aria99
08-03-2009, 05:39 AM
من قبلا نسخه 1434 رو استفاده میکردم
تقریبا واسه همه فرمتها هنگ میکرد
ولی این چند تا فرمت و بیشتر
IMG,FLV,AVI
یکی از دوستام پیشنهاد کرد نسخه قدیمی تر 1428 رو استفاده کنم
از وقتی این نسخه رو استفاده میکنم خیلی کمتر هنگ میکنه
ولی بازم بعضی وقتها موقع پخش فیلم (مخصوصا اون وقتهایی که فیلم و عقب جلو میکنم)یهو تصویر ثابت میشه و صفحه کلید هم از کار میفته
که مجبور میشم ریست کنم

3dmahdi
08-03-2009, 11:16 AM
ازمنو تنظيمات ، تنظيمات رو انتخاب کن و دکمه برگرداندن به پيش فرض رو بزن اگه درست نشد همونجا تو بخش قسمت کننده کدک مربوط به فرمتي که پخش نميکنه عوض کن.

astarasat
08-20-2009, 11:01 PM
با سلام خدمت آقا مهدی عزيز
اين مشکلی رو که آريا جان گفتن در ورژن های جديد (مثل 1434) برنامه هست و تمام فرمت ها رو شامل می شه بدين ترتيب که وقتی فيلمی رو که هنگام پخش ، پشت سر هم چند بار جلو و يا عقب می بری ، برنامه به کلی هنگ ميکنه ولی ورژن های قديمی برنامه مثل ورژن های 1428 و 1214 رو که استفاده می کردم اصلا هيچ گونه هنگ نمی کرد. خواهشمندم لطف کنید و این را به مسولان و سازندگان این نرم افزار خبر دهید تا هر چه سریعتر آن را اصلاح بکنند با تشکر

greewood
01-19-2010, 07:11 PM
سلام
دقیقا همین مشکلی که دوستان گفتند رو من هم دارم، با ورژن 1436 1435 و 1434
هنگام جلو عقب کردن فیلم، برنامه هنگ میکنه و همچنین گاهی اوقات موقع باز کردن فایل کلا هنگ میکنه
‫و مجبور میشم با ctrl+alt+del برنامه رو ببندم
‫اکثر مواقع هم فرمت flv رو باز نمیکنه، تنظیماتی هم که تو یکی از پست ها گفته بودید انجا دادم اما نتیجه ای نداشت
امیدوارم تو نسخه ی 1436 بترکونید

3dmahdi
01-19-2010, 08:09 PM
برای رفع مشکل هنگ کردن از منو تنظیمات پیشرفته تصویر گزینه از پیش تنظیم شده: سرعت - یک گیگا هرتز رو انتخاب کنید

‫برای مشکل flv به این لینک برید:
[Only registered and activated users can see links]

dariushtanha
06-05-2010, 05:48 AM
با سلام من علیرغم انجام توصیه شما مشکلم رفع نشد و مشکل هنگ را دارم که بطور مفصل در پست جدید توضیح داده‌ام