View Full Version : کپچر کردن از کارت تی وی با کی ام پلیر
swaezi
08-28-2009, 08:32 PM
سلام
من کارت تی وی axtrom دارم که در ویستا نرم افزارش کار نمیکنه و برای دیدن فیلم یا تی وی از نرم افزار کی ام پلیر استفاده میکنم حالا دو سوال.
1- کیفیت کپچر یا نمایش تی وی در نرم افزار کی ام پلیر بسیار کمتر از نرم افزار خود کارت تی وی هست. فکر میکنم مشکل از تنظیمات نرم افزار باشه کسی میتونه تنظیمات رو برام توضیح بده؟
2- بعد از نمایش فیلم یا تی وی هیچ کذینه ای برای ضبط کردن وجود نداره. چطور میتونم از فیلم یا تی و ی در حال پخش در هارد ذخیره کنم؟
با سپاس
3dmahdi
08-30-2009, 04:42 PM
سلام
1- بلاخره کيفيت TV در برنامه اصلي بايد بشتر باشه چون مال خود شرکت سازنده است و تنظيمات مربوط به کارت خودشو بهتر ميدونه ولي اگه خيلي تفاوت داشته باشه شايد به خاطر اين باشه که درايور مخصوص ويستا رو نصب نکرده باشين اگه اين کارو نکردين از سايت شرکت سازنده درايور ويستا رو دانلود کنيد. تنظيمات TV تو برنامه فقط تو يه قسمته که با زدن Ctrl + M باز ميشه منم چيز زيادي ازش سر در نميارم يکم اونارو دستکاري کنين ببينين بهتر ميشه يا نه.
2- منظورتون از بعد از نمايش فيلم چيه؟ در هنگام نمايش فيلم ميتونين با دکمه هاي Alt + C صفحه ضبط کردن رو باز کنين يا از منو ضبط کردن، تصوير:ضبط کردن سريع رو انتخاب کنيد.(اگه منو ضبط کردن رو نمي بينيد از منو تنظيمات، منو پيشرفته رو فعال کنين)
astarasat
09-05-2009, 12:35 AM
برای بالا بردن کيفيت تصوير از دکمه های ترکيبی
Ctrl+F3
استفاده کنيد
:):D:p:o;):rolleyes::cool:
navidm65
10-31-2009, 10:45 PM
سلام دوستان
مشکل من با کپچر کردن با کا ام اینه که صدا و تصویر بعد از کپچر شدن همهاهنگ نیست و در حدود 6 ثانیه
اختلاف داره من ویندوز عوض کردم درست نشد یه مشکلشم اینه که بعضی وقتا اصلا کپچر نمیکنه یا صفحه سیاه میاره
ویندوز من 7 اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
با تشکر
3dmahdi
11-01-2009, 06:33 PM
برای ضبط کردن دکمه Alt + C رو بزن و تنظیمات کدکننده رو عوض کن مشکل هماهنگ نبودن صدا بر طرف میشه.
سیاه بودن هم احتمالا به خاطر اینه که برنامه با ویندوز 7 کاملا سازگار نیست.
اگه مشکلت برطرف نشد دوباره بگو
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.