PDA

View Full Version : ساختن یه افزونه در رابطه با این برنامه برای یه نرم افزار کنترل با موبایل

mehrdadzeroesf
02-14-2010, 12:02 AM
سلام
من قبلا پارسال این پیشنهاد را توی سایت خودتون هم داده بودم ولی مثل اینکه رویتش نکردید.
خواهشا اگه میتونید یه افزونه برای نرم افزاری که در زیر میذارم بنویسید.
این نرم افزار برای کنترل کامپیوتر با بلوتوث گوشیه. من موقع دیدن فیلم با استفاده از این نرم افزار موبایلمو مثل یه کنترل استفاده میکنم. برای بلند و کم کردن صدا و عقب جلو بردن فیلم وخیلی کارهای دیگه. منتهی این نرم افزار برای کا ام پلیر افزونه نداره توی سایت خودش هم چند نفر درخواست دادند برای کا ام پلیر یکی افزونه بنویسه ولی ننوشتند.
خواهش میکنم شما اگه میتونید این کار را بکنید.چون کا ام پلیر با این نرم افزار و یه موبایل میشه یه سینمای خانواده.:D
اینم لینک نرم افزار:
[Only registered and activated users can see links]
فقط یه کرک هم داره که اگه خواستید بگید پیداش کنم.
اینم تالار گفتگوی سایتشه:

3dmahdi
02-16-2010, 01:10 AM
سلام
من همون موقع اين پينهاد رو به برنامه نويسان دادم اما کارهاي خيلي واجبتر از اين داشتن و قبول نکردن.
‫الان هم همينطوره يه نگاه به بخش Feature Request بزنين ميبينيد که چقدر پيشنهاد براي برنامه هست و الان فقط يه نفر برنامه نويس هست که داره روي برنامه کار ميکنه و به همين خاطر کارها رو اولويت بندي ميکنه و فکر نميکنم حالا حالاها نوبت به اين برسه.
منم خودم دانشي براي ساخت اين افزونه ندارم فکر کنم اگه تو سايت خودش بگين موثرتر باشه
با تشکر