View Full Version : مشکلات نسخه 1441[حل شده]
greenwood
07-17-2011, 12:15 AM
سلام آقا مَهدی عزیز
من از موقعی که نسخه 1441 برنامه رو نصب کردم در موقع پخش فایل های تصویری، صداها همراه با خِش خِش پخش میشوند. از پلیرهای دیگه هم که استفاده می کنم این مسئله هست اما با نویز کمتر. قبل از نصب نسخه جدید این مسئله رو نداشتم.
ممنون
3dmahdi
07-17-2011, 06:37 AM
سلام آقا عماد عزیز این مشکل توی نسخه اولیه 1441 در مورد فایلهایی که فرمت صداشون AAC بود وجود داشت. مشکل از دیکودر داخلی AAC هست. به همین خاطر نسخه R2 رو منتشر کردن که از لینک زیر میتونید دانلودش کنید:
[Only registered and activated users can see links]
برای رفع این مشکل یا باید این نسخه رو دانلود کنید یا دیکودر صدای داخلی رو غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن دیکودر داخلی صدا این مراحل رو انجام بدید:
1- دکمه F2 رو بزنید و به بخش "دیکودر صدای داخلی" رفته و تیک کنار AAC رو بردارید.
2- به بخش "دیکودر صدای خارجی" رفته و یکی از دیکودرهای خارجی رو برای AAC انتخاب کنید. با این کار باید مشکلتون برطرف بشه.
ehsan2010
07-30-2011, 05:57 AM
سلام مهدی جان
منم همین مشکل را داشتم و همش فکر میکردم اسپیکر خراب شده تا با یه پلیر دیگه تست کردم دیدم اینجوری نیست. با نصب نسخه آر 2 مشکل حل شد . متشکر
یه مشکل دیگه هم داره و اونم اینه که : وقتی از قسمت اسکین رنگ قرمز را انتخاب میکنم به جاش رنگ آبی انتخاب میشه .
3dmahdi
07-30-2011, 03:56 PM
احتمالا منظور شما رنگهاییه که با K-AMP شروع میشه. این رنگها توی حوزه YUV هستن و با رنگهایی که این پیشوند رو ندارن و در حوزه RGB هستن کاملا متفاوت هستن. اسم این رنگها بیانگر رنگشون نیست.
برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
ehsan2010
07-30-2011, 11:09 PM
دوست عزیز شما درست میگید اما به این عکس یه نگاه بندازید . رنگ های اسکین که من انتخاب کردم نباید اینجوری باشه . قبلا اینجوری نبود توی نسخه 1441 اینطور شده .
3dmahdi
08-01-2011, 10:20 PM
من نسخه های قبلی رو هم امتحان کردم همینجوری بود. حتی نسخه 1417 که خیلی قدیمی هم هست رو دیدم ولی بازم به همین صورت بود و تفاوتی با نسخه 1441 نداشت. مطمئن هستید که قبلا جور دیگه ای بود؟
اگه یه عکس از نسخه قبلی بذارین تا من به برنامه نویس نشون بدم ممنون میشم
ehsan2010
08-05-2011, 05:35 PM
الان نسخه قبلی 1440 رو نصب کردم با 1441 تفاوت نداشت. من قبلا رنگ قرمز رو انتخاب میکردم و قسمت پلی استپ و کم و زیاد صدا همه قرمز میشدند.الان اگر با نسخه 1441 از توی لیست رنگ سبز را انتخاب کنم سبز میشه اما بقیه رنگ ها اینطور نیست.
الان رنگ هایی که برای اسکین انتخاب میکنم بیشترشون بعد از انتخاب به رنگ آبی درمی آد . مگه چنین چیزی ممکنه ؟ راستی من کاملا مطمئن هستم قبلا اینجوری بوده .
3dmahdi
08-05-2011, 11:00 PM
رنگها هیچ ربطی به خود برنامه نداره. این اطلاعات توی اسکین ذخیره شده. شما پسوند فایل پوسته رو از KSF به ZIP تغییر بده و بازش کن. توی اون یه فایل به اسم ColorTheme.ini وجود داره که اطلاعات مربوط به رنگها توی اون ذخیره میشه. برای رنگهای RGB سه عدد و برای رنگهای YUV دو عدد برای معرفی رنگ وجود داره. برنامه از این اعداد برای تغییر رنگ استفاده میکنه و نمیتونم حرف شما رو قبول کنم که میگید توی این نسخه این مشکل بوجود اومده. اینا به خود پوسته ربط داره نه برنامه.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.