PDA

View Full Version : About Turkish Support

hknklbk
12-08-2006, 09:45 PM
If anyobody could inform me where to find English file may be I can support for Turkish.

z
12-08-2006, 10:27 PM
Refer to the sticky thread at top of this forum.

There is a download link of english.ini for translation.

AkUmANeoNX
12-22-2006, 09:31 PM
i wanna help for turkish (Türkçe) translation..
what is tactic of translation..
for example...

MinCmd=Minimize # Küçült
or
MinCmd=Küçült
or
MinCmd=Minimize => Küçült
note:küçült mean is minimize in turkish..
thanks...

z
12-22-2006, 10:00 PM
Of cause the second one.

Please do not give up before finishing for Türkçe. It'll take long times to finish the translation . =]

nahemoth7
02-02-2007, 07:41 AM
Merhaba arkadaşlar, ben bu programı gerçekten sevdim ve yurdum insanınında faydalanmasını istiyorum :) Eğer ilgili arkadaşlar varsa, beraber şu programın turkish.ini sini yapalım derim... Bana bekir.1984@gmail adresimden ulaşabilirsiniz.

nanekul
02-14-2007, 05:25 PM
anlasam yardımcı olmaya çalışırım ama

cork
03-27-2007, 11:38 PM
Yeni Başladım .Ama genede faydası olur..En son halini gönderiririm.%20 si bile baya faydalı olucak
teknik terimlere bakıyorum Türkçede baya yetersiz kalıyor.Bu nedenle ince eleyip sık dokumak lazım

cork
03-28-2007, 05:52 PM
Bu Konuda çeviri yapan arkadaşlara öncelikle teşekkür etmek isterim.İngilizcede tam tamına çeviri olmuyor.Karşılıklarını Türkçeye uydurmak lazım.Benim aradığım En uygun kelime Gözde = Sık kullanılanlar demiş.

Güzel olmuş..Ayrı birtopik açması güzel.
Ben bu konuda boşluk var dedim ve dün yayınlamıştım.İşten arta kalan zamanımda bu işle uğraştım.
3 gün..
Keşke daha önce yayınlasaydın be kardeşim...Bu kadar emek vermezdim.Yinede Teşekkürler..Beni devamından kurtardın.

Url yerine adres diyebilirsin...Ben kendime göre değiştirdim...