View Full Version : About Turkish Support
hknklbk
12-08-2006, 09:45 PM
If anyobody could inform me where to find English file may be I can support for Turkish.
Refer to the sticky thread at top of this forum.
There is a download link of english.ini for translation.
AkUmANeoNX
12-22-2006, 09:31 PM
i wanna help for turkish (Türkçe) translation..
what is tactic of translation..
for example...
MinCmd=Minimize # Küçült
or
MinCmd=Küçült
or
MinCmd=Minimize => Küçült
note:küçült mean is minimize in turkish..
thanks...
Of cause the second one.
Please do not give up before finishing for Türkçe. It'll take long times to finish the translation . =]
nahemoth7
02-02-2007, 07:41 AM
Merhaba arkadaşlar, ben bu programı gerçekten sevdim ve yurdum insanınında faydalanmasını istiyorum :) Eğer ilgili arkadaşlar varsa, beraber şu programın turkish.ini sini yapalım derim... Bana bekir.1984@gmail adresimden ulaşabilirsiniz.
nanekul
02-14-2007, 05:25 PM
anlasam yardımcı olmaya çalışırım ama
Yeni Başladım .Ama genede faydası olur..En son halini gönderiririm.%20 si bile baya faydalı olucak
teknik terimlere bakıyorum Türkçede baya yetersiz kalıyor.Bu nedenle ince eleyip sık dokumak lazım
Bu Konuda çeviri yapan arkadaşlara öncelikle teşekkür etmek isterim.İngilizcede tam tamına çeviri olmuyor.Karşılıklarını Türkçeye uydurmak lazım.Benim aradığım En uygun kelime Gözde = Sık kullanılanlar demiş.
Güzel olmuş..Ayrı birtopik açması güzel.
Ben bu konuda boşluk var dedim ve dün yayınlamıştım.İşten arta kalan zamanımda bu işle uğraştım.
3 gün..
Keşke daha önce yayınlasaydın be kardeşim...Bu kadar emek vermezdim.Yinede Teşekkürler..Beni devamından kurtardın.
Url yerine adres diyebilirsin...Ben kendime göre değiştirdim...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.